• jupi
  • Moderator

11Follower

  • jupi
Facebook Twitter Google+ Share

គុណសម្បត្តិជីក្រហម(ជីនាងវង)

[Copy link]
210 0
Share
ការបរិភោគបន្លែដែលល្អមានច្រើនណាស់សម្រាប់សុខភាពនៅពេលនេះមានការបង្ហាញពីវិធីសាស្រ្តការពារសុខភាព។ជីក្រហមមានធាតុផ្សំតែ១មុខគត់អាចព្យាបាលការឡើងជាតិអាស៊ីតនិងឈឺសន្លាក់រុំារ៉ៃយ៉ាងមានប្រសិទ្ធភាព។
02cd134197774a53bd48ceb72be05459.jpg

ជីក្រហមហៅថាជីនាងវងស្រស់លាងទឹកអោយស្អាតដាំទឹកស្ងោររយៈពេល១០នាទីរួចយកទឹកវាផឹកជាប្រចាំអស់ ២ឬ៣ កំសៀវនឹងបានសះស្បើយ។

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top