• jupi
  • Moderator

11Follower

  • jupi
Facebook Twitter Google+ Share

គុណសម្បត្តិពីផ្លែឃ្លោក

[Copy link]
75 0
Share
ផ្លែឃ្លោកមានរូបរាងនិងពណ៍សម្បូរស្ទើរតែដូចផ្លែត្រឡាចទាំងស្រុងគ្រាន់តែមានពណ៍សថ្លាជាងត្រឡាចបន្តិច។ផ្លែឃ្លោកមិនសូវនិយមយកមកធ្វើជាម្ហូបអាហារនិងចំណីសម្រាប់ទទួលទានដូចជាផ្លែត្រឡាចនោះទេ។

02cd134197774a53bd48ceb72be05459.jpg

មានមនុស្សមួយចំនួនយកផ្លែឃ្លោកមក្រឡុកអោយចេញជាទឹកផ្លែឃ្លោកព្រោះទឹកឃ្លោកសម្បូរទៅដោយវីតាមីននិងរ៉ែសំខាន់ៗជាច្រើនដូចជាៈ វីតាមីន B វីតាមីន C ដែក សង្កសី ប៉ូតាស្យ៉ូម ជាតិកាកសរសៃហ្វៃបឺ(Fiber) និងសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម ដែលអាចផ្តល់គុណតម្លៃសម្រាប់សុខភាព។
*ជួយពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ
*ជួយព្យាបាលជំងឺទល់លាមក និងរាគរូស
*ជួយគ្រប់គ្រងកម្រិតជាតិស្ករ
*ជួយគ្រប់គ្រងសម្ពាធឈាម
*ជួយបន្ថយហានិភ័យជំងឺមហារីក
*ជួយអោយសាច់ស្អាត
*ជួយបំបាត់សក់ស្កូវ
*ជួយកាត់បន្ថយការរលាក
(ការទទួលទានទឹកផ្លែឃ្លោកដោយយកវាទៅកិននិងក្រឡុកស្រស់ៗមិនត្រូវលាយជាមួយផ្លែឈើដទៃទៀតទេ)

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top