• tinako
  • Moderator

12Follower

  • tinako
Facebook Twitter Google+ Share

ពុះ​ក្រូចឆ្មារ​ជា ​៤ ​រួច​ដាក់​អំបិល​បន្តិ​ច​ ទុក​ក្នុង​ចង្ក្រាន​បាយ

[Copy link]
403507 1
Share

500.jpg


និយាយ​រួម​ទៅ​ក្រូចឆ្មារ​ជា​ផ្លែ​ដែល​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ច្រើន​ស្មាន​មិន​ដល់​។ វា​អាច​ប្រើប្រាស់​បាន​ជា​ថ្នាំ ធ្វើ​ម្ហូប សម្រាប់​សម្រស់​ និង​ច្រើន​ទៀត​។​​​ ​អ្វី​ដែល​សំខាន់​នោះ វា​ជា​ភ្នាក់ងារ​ប្រឆាំងនឹង​បាក់តេរី​យ៉ាង​មាន​ប្រ​សិ​ទ្ធិ​ភាព ​ហេតុ​នេះ​ហើយ​បាន​ជា​ការ​ពុះ​វា​ជា​ ៤ ​ចំណែក​ដាក់​បន្ថែម​អំ​បិ​លប​ន្តិ​ច​អាច​ ការពារ​ក្លិន ​ក្នុង​ចង្ក្រាន​បាយ ថែមទាំង​កម្ចាត់​ចោល​នូ​វ​បាក់តេរី​ក្នុងពេល​តែមួយ។​​​


* ​វិធី​អនុវត្ត​ ៖ ​
​- ​ដំបូង​អ្នក​ត្រូវ​ពុះ​ក្រូច​ជា​ ៤ ​ចំណែក​តែ​មិន​ត្រូវ​អោយ​វា​ដាច់ពីគ្នា ឬ​ជ្រៅ​ពេក​នោះទេ​។​ ​បន្ទាប់មក​អ្នក​ត្រូវ​បន្ថែម​អំបិល ​ទៅតាម​ចំ​ណែ​ក​នីមួយៗ ​រូ​ច​យក​វា​ទៅ​ដាក់​នៅក្នុង​ចង្ក្រាន​បាយ ​ព្រោះថា​ វា​នឹង​ជួយ​បំបាត់​ក្លិន​ហើយ​បំ​បាត់​ចោល​នូ​វ​ស​ភាព​ជាប់​ស្អិត​ដែល​បង្កឡើង​ពី​បាក់តេរី​ផងដែរ៕




ប្រភព៖ Rose Online Magazine



1's reply

sabay  Administrator  2016-12-9 16:03  | Show all posts
dsfdsf
open testing

Report Use magic

Reply
You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top