• tinako
  • Moderator

12Follower

  • tinako
Facebook Twitter Google+ Share

បបរត្រាវ

[Copy link]
132391 0
Share
23722337_1484363381659428_2115890843156080969_n.jpg

+ គ្រឿងផ្សំ
ត្រាវ ៥០០ ក្រាម
សាគូ ឬ អង្គរដំណើប៣០០ ក្រាម តាមចូលចិត្តដាក់ក៏មួយណាក៏បាន​ លាងទឹកឲ្យស្អាត
ខ្ទិះដូង ៥០០ ក្រាម
ស្កសរ ៤០០ ក្រាម

+ វិធីធ្វើ
១.
អ្នក​ត្រូវ​យក​ត្រាវ​ចិត​សំបក​ និង​លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត​រួច​កាត់​ជា​ដុំៗ ៤ ​ជ្រុង​តូច​ល្មម។​
២. ​យក​ត្រាវ​ដាក់​ទឹក​ឲ្យ​លិច​ត្រាវ ​បន្ទាប់​មក​ក៍​យក​ទៅ​ស្ងោរឬចំហុយ​​រហូត​ទាល់​តែ​ផុស​ទុក​វា​ដោយ​ឡែក​សិន​។
៣. ​ដាក់​ឆ្នាំង​ដាំ​ទឹក​ឲ្យ​ ពុះ ​ដាក់​សា​គូរ​ឬ អង្គរដំណើបចូល​ក្នុង​ឆ្នាំង​ទុក​ប្រ​ហែល​ជា ​១ នាទី ​ទើប​ដក​កំ​ដៅ​ចេញ​ទុក ​១៥ ​នាទី​ទៀត​ទើប​យក​សា​គូ​លាង​ទឹក​ពី​ដង​រួច​ស្រង់​សា​គូរ​ទុក​មួយ​ផ្នែក​សិន។ ​
៤. ​យក​ឆ្នាំង​ថ្មី​ដាំ​ទឹក​ឲ្យ​ពុះ​ដែរ​ រូច​ដាក់​ស្ករ, ខ្ទិះ​ដូង​គ្រប​ឲ្យ​ទឹក​ពុះ​ម្តង​ទៀត​ ទើប​បន្ថែម​ត្រាវ​,សាគូរ​ គ្របប្រហែលជា​ ១០ ​នាទី​ជា​ការ​រួច​រាល់៕


អត្ថបទដោយ៖ Tinako

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top