• tinako
  • Moderator

12Follower

  • tinako
Facebook Twitter Google+ Share

បង្អែមល្ងខ្មៅ

[Copy link]
122241 0
Share
Edited by tinako at 2017-12-29 09:28

23843641_1488822224546877_2141893759886120608_n.jpg

គ្រឿងផ្សំ៖
  • - ល្ងខ្មៅ400ក្រាម
  • - ស្ករស100ក្រាម
  • - ដូងកោស500ក្រាម
  • - អង្ករដំណើប 100ក្រាម

វិធីធ្វើ៖
១- យកល្ងទៅលីង លីងឲ្យឡើងឈ្ងុយរួចបិទភ្លើង ទុកមួយអន្លើរ
២- ចាក់ដូងកោសច្របាច់យកខ្ទិះ
៣- អង្ករត្រាំទឹកហើយ បន្ទាប់មកចាក់ខ្ទិះនិងល្ងខ្មៅ នឹងអង្ករដំណើប ចូលម៉ាស៊ីនកិនឲ្យម៉ត់
៤- បន្ទាប់ពីកិនរួចចាក់ចូលឆ្នាំងដាំពុះជាមួយស្ករឲ្យរលាយ ក្នុងអំឡុងពេលចម្អិនត្រូវកូររហូត។ នៅពេលដែលស្កររលាយ ល្ងនឹងក្លាយជាពណ៍ខ្មៅ មានភាពស្រស់ស្អាតគួរឲ្យចង់ញ៉ាំ។
៥- ល្ងខ្មៅត្រូវញ៉ាំពេលនៅក្ដៅបានឆ្ងាញ់ អ្នកអាចបន្ថែមទឹកដោះគោ ខ្ទិះដូងចូលទៅប្រសិនបើអ្នកចង់៕


អត្ថបទដោយ៖ Tinako

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top