• Johny
  • Editor
  • Johny
Facebook Twitter Google+ Share

របៀបធ្វើជីកំប៉ុសគោក រយៈពេល១៤ថ្ងៃ

[Copy link]
63854 0
Share
1.jpg
វត្ថុធាតុដើម
-ធ្យូងអង្កាម ១០០គ.ក
-លាមកគោស្ងួត ពុកផុយ ៣០០គ.ក
-កំបោរស ៥គ.ក
2.jpg
3.jpg
4.jpg
របៀបធ្វើ
-ច្របល់វត្ថុធាតុដើមទាំង៣មុខឱ្យស្មើសាច់ (ដូចលាយស៊ីម៉ង់តិ៍)

-ផ្សើមដោយទឹក សំណើមប្រមាណ ៧០%
5.jpg
6.jpg
-ច្រកល្បាយវត្ថុធាតុនោះទៅក្នុងថង់ប្លាស្ទិកចងមាត់ឱ្យជិតដាក់ហាលថ្ងៃ

-ឧស្សាហ៍ប្រែត្រលប់ រយៈពេល១៤ថ្ងៃយើងអាចទុកក្នុងម្លប់ដើម្បីឱ្យជីចុះកំដៅ អាចយកប្រើបាន។
7.jpg
8.jpg
របៀបប្រើ
-ជីកំប៉ុសនេះ អាចយកទៅប្រើលើដំណាំគ្រប់ប្រភេទ ក្នុងកម្រិតទ្រាប់បាត ១គ.ក/ម២ និងសម្រាប់បំប៉ន។
9.jpg
ប្រភព៖ eangsophalleth

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top