• tinako
  • Moderator

12Follower

  • tinako
Facebook Twitter Google+ Share

ស្វែងយល់ពីគុណប្រយោជន៍របស់ផ្លែឈើទាំង៥មុខ

[Copy link]
369 0
Share
ផ្លែឈើ​​ផ្ដល់​នូវ(វីតាមីន)​ និង ​អំបិល​ខនិជ​ដែល​មាន​ប្រយោជន៍​ចំពោះ​សុខភាព និង មាន​សារធាតុ​ចិញ្ចឹម​ចាំ​បាច់​ដែល​អាច​​ជួយ​ការពារ​ជំងឺ​បាន​ទៀត​ផង។

aaa.jpg

ខាងក្រោមនេះជាផ្លែឈើខ្លះៗដែលមានសារៈសំខាន់ចំពោះសុខភាព៖
  • ផ្លែទំពាំងបាយជូរ៖ រក្សាសុខភាពបេះដូង និងទប់ស្កាត់ជំងឺមហារីកខួរក្បាលជាពិសេសមានអាស៊ីតម្យា៉ង (Malic) ការពារការពុកធ្មេញ។
  • ផ្លែក្រូចឆ្មា៖ ផ្ទុកទៅដោយវីតាមីន C កាត់បន្ថយភាពជ្រួញរបស់ស្បែកនិងការពារពីការរលាកស្បែកពីកម្តៅព្រះអាទិត្យ។
  • ផ្លែស្រកានាគ៖ ដូចទៅនឹងផ្លែក្រូចថ្លុងដែរ គឺការពារសុខភាពបេះដូង និងកាត់បន្ថយកម្រិតកូឡេស្តេរ៉ុលមិនល្អក្នុងខ្លួនរបស់អ្នក។
  • Cranberries (ស្រដៀងបឺរីខៀវ គ្រាន់តែតូច)៖ រស់ជាតិជូរផ្អែម ហើយល្អសម្រាប់សុខភាពរបស់ស្រ្តីការពារការឆ្លងមេរោគតាមតម្រង់នោម និងមហារីកអូវែ។
  • ផ្លែបឺរីខ្មៅ៖ បឺរីខ្មៅតូចតែខ្លឹម វាជួយការពារនូវជំងឺបេះដូង ការពារកម្រិតកូឡេស្តេរ៉ុលខ្ពស់ ការពារការពុកឆ្អឹង និជំងឺមហារីក។


អត្ថបទដោយ៖ Tinako

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top