• tinako
  • Moderator

12Follower

  • tinako
Facebook Twitter Google+ Share

របៀបប្រឡាក់ឆ្អឹងជំនីជ្រូកឲ្យកាន់តែឆ្ងាញ់

[Copy link]
543 0
Share
ម្ហូបដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ងាយស្រួលធ្វើ ចំណាយគ្រឿងតិចឆាប់បានទទួលទាន និងងាយស្រួលរកទិញនៅតាមទីផ្សារដែលនៅក្បែរផ្ទះលោកអ្នកដើម្បីចម្អិន ក្លែម ពិសារជួបជុំក្រុមគ្រួសារ មិត្តភ័ក្ក និង​​មិត្តរួមការងារក្នុងកម្មវិធីអ្វីមួយ ។

aaa.jpg
រូបតំណាង
គ្រឿងផ្សំ៖
  • ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ១គីឡូ
  • ម្សៅស៊ុបខ្នង ១ស្លាបព្រា
  • ប្រេងខ្យង់ ២ស្លាបព្រា
  • ស្ករស ២ស្លាបព្រា
  • គ្រឿង ៣ស្លាបព្រា
  • អំបិល កន្លះស្លាបព្រា

របៀបធ្វើ៖
ចាក់សាច់ឆ្អឹងជំនីជ្រូកក្នុងចាន ដាក់គ្រឿងទាំងអស់ប្រលាក់វាអោយសព្វអោយចូលជាតិរួចទុកវា៣០នាទី ឬមួយយប់ដើម្បីអោយសាច់ចូលជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់ ដល់ម៉ោងអាហារពេលណាអ្នកគ្រាន់តែយកមកចៀនធម្មតាជាការស្រេច៕


អត្ថបទដោយ៖ Tinako

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top