• tinako
  • Moderator

12Follower

  • tinako
Facebook Twitter Google+ Share

តើអ្នកដឹងទេថា ការចម្អិនអាហារប្រើភ្លើងខ្លាំងពេកអាចប៉ះពាល់សុខភាព?

[Copy link]
440 0
Share
មានវិធីសាស្ត្រច្រើនណាស់ក្នុងការចម្អិនអាហារ ប៉ុន្តែស្ត្រីមេផ្ទះស្ទើរតែទាំងអស់មិនទាន់ដឹងថា វិធីចម្អិនអាហារមួយចំនួនដែលពួកគេអនុវត្តរាល់ថ្ងៃ អាចធ្វើអោយមានផលប៉ះពាល់ធ្ងន់ធ្ងរដល់សុខភាព។ ហេតុនេះហើយ ដើម្បីជៀសផុតពីគ្រោះថ្នាក់ ស្ត្រីមេផ្ទះគួរតែចៀសវាងទម្លាប់អាក្រក់នេះ។

aaa.jpg

មនុស្សជាច្រើនតែងតែមានទម្លាប់ប្រើភ្លើងខ្លាំង នៅពេលដែលចម្អិនអាហារដើម្បីឲ្យឆាប់ឆ្អិន។ ការដុតកម្តៅលើសពី ២០០ អង្សាសេ ធ្វើប្រេងផលិតសារជាតិដែលបង្កទៅជាជំងឺមហារីក និងបង្កើនហានិភ័យជំងឺមហារីក។ នៅក្នុងលក្ខខណ្ឌបែបនេះ កម្រិតនៃសារធាតុចិញ្ចឹមនៅក្នុងបន្លែនឹងត្រូវបានបំផ្លាញ់ចោលអស់។
ចំណាំ៖ ហេតុនេះហើយនៅពេលដែលចម្អិន អ្នកគួរតែប្រើភ្លើង ១៥០អង្សាសេ ទៅ ១៨០ អង្សាសេ បានហើយទើបធ្វើឲ្យអាហារដែលអ្នកចម្អិនមិនខូចគុណភាព។


អត្ថបទដោយ៖ Tinako

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top