• tinako
  • Moderator

12Follower

  • tinako
Facebook Twitter Google+ Share

របៀបធ្វើ អំបិលម្រេចលីងឲ្យកាន់តែមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់

[Copy link]
1276 0
Share
អ្នកប្រាកដជាធ្លាប់ទទួលទានអំបិលម្រេចហើយមែនទេ? ជាការពិតណាស់អំបិលម្រេចគេគឺជាទឹកជ្រលក់ដើម្បីបន្ថែមរសជាតិអាហារអោយកាន់តែឆ្ងាញ់មួយកម្រិតទៀត ដូច្នេះយើងខ្ញុំសូមលើកមកបង្ហាញពីវិធីធ្វើអំបិលម្រេចអោយកាន់តែមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់៖

aaa.jpg

គ្រឿងផ្សំ៖
  • ម្រេច
  • អំបិល
  • ស្ករស

របៀបធ្វើ៖
យកម្រេចលាយចូលគ្នាជាមួយអំបិលរួចយកទៅលីងក្នុងខ្ទះក្ដៅកូរអោយសព្វល្មមឈ្ងុយ ដួសវាចេញយកវាទៅក្រឡុកបន្ថែមអោយម៉ត់ រួចដួសវាទុកក្នុងកែវពេលអ្នកចង់ទទួលទានអ្នកគ្រាន់តែថែស្ករសក្រូចឆ្មា ខ្ទឹមជ្រក់តាមចំណូលចិត្តរបស់អ្នកជាការស្រេច៕


អត្ថបទដោយ៖ Tinako

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top