• jupi
  • Moderator

11Follower

  • jupi
Facebook Twitter Google+ Share

គុណសម្បត្តិពីពោតបារាំង

[Copy link]
437 0
Share
មានមនុស្សជាច្រើនបានជួបបញ្ហាច្រាលជាតិអាស៊ីតចេញមកក្រៅ។ការច្រាលជាតិអាស៊ីត គឺជាអាការៈដែលជាតិអាស៊ីតចេញពីក្រពះច្រាលមកបំពង់អាហារបណ្តាលអោយរលាកបំពង់អាហារ និងក្រហាយទ្រូង។ការទប់ស្កាត់មានវិធីល្អច្រើនតែពេលនេះមានវិធីមួយដែរគេចូលចិត្តប្រើប្រាស់នោះគឺស្ងោរបន្លែញ៉ាំ។


1.jpg

បន្លែសម្បូរជាតិទឹកអន្តាយៗអន្ធិលៗមានដូចជា៖
*ពោតបារាំង បណ្តូលពោត ជាបន្លែល្អបំផុតសម្រាប់មនុស្សដែលច្រាលជាតិអាស៊ីត។
*ស្ងោរបន្លែប្រភេទនេះពិសាក្តៅៗ មុន ក្រោយពេលបាយ។
*ស្ងោរពិសា នឹងជួយទប់ស្កាត់ច្រាលជាតិអាស៊ីត ទប់ស្កាត់ការឈឺក្រពះ និង ដំបៅក្រពះ។

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

GO TopFast RepPreviousNext ThrBack LisCustomerMobile V
To Top